kopa

Köpa bostad i Västerås & Västmanland

För de flesta familjer och enskilda personer är hus- eller lägenhetsaffären livets största affär. Det är mycket som spelar roll när du vill hitta ditt nya boende. Det kan t.ex vara läget, typ av boende, pris och finansiering.

Vi hjälper dig att hitta ditt boende till rätt kostnad och ser till att du får en realistisk boendekalkyl. Kanske finns inte ditt drömboende till salu just nu, men hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att leta.

Räkna snabbt fram din boendekostnad för hus

Använd kalkylen för att snabbt ta reda på månadskostnaden vid köp av hus.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

  Lägenheter

  Vi förmedlar din drömlägenhet i Västerås och Mälardalen. Är det något speciellt område och boendeform ni önskar så kan vi meddela er när ett objekt blir tillgängligt.

  Villor

  Söker ni villa i Västerås och Mälardalen? Vill ni bo strandnära eller uppskattar ni stadens puls? Vi förmedlar villor i alla områden och har ett brett kontaktnät att finna objektet just ni letar efter.

  Fritidshus

  Fritidshus i Västerås & Mälardalen blir allt mer populärt och vi förmedlar affären för säljare och köpare. Vacker insjö, tyst fjällmiljö, enslig skogsglänta eller i skön lantmiljö – njut av ett naturnära boende.