Din Mäklare i Västerås

Jag är registrerad mäklare och är sedan ett flertal år etablerad som mäklare i Västerås. Jag har därför ett brett kontaktnät både för försäljning och köp av villor och lägenheter.

Min mäklarverksamhet driver jag sedan sommaren 2006 i egen regi. Jag har valt att etablera mig med ett eget företag för att kunna fokusera på ett kundnära arbetssätt i varje enskild affär.

Som kund ska du känna trygghet när du anlitar mig som mäklare. Jag fäster stor vikt vid att vara tillgänglig samt att alltid kontrollera att mitt uppdrag utförs på ett sätt som motsvarar dina förväntningar.

Filosofi

Varje kund och affär är unik. För mig är det viktigt att fokusera på nöjda kunder och att leverera tjänster som motsvarar dina förväntningar. Ledord i min verksamhet är:

  • Personligt engagemang
  • Trygghet och ansvar
  • Kunskap

Att arbeta som mäklare innebär att mina kunder är både den som säljer och den som köper. Det är i den situationen mycket viktigt att efter avslutad affär tillsammans med köparen respektive säljaren utvärdera hur jag genomfört mitt uppdrag. Det är det bästa sättet att alltid förbättra och utveckla sin verksamhet.

maria_r_1024x1024
Maria Rickert