salja_2

Varje fastighetsaffär är unik och ställer sina speciella krav på mäklarens kreativitet och kunskap. När du ska sälja din bostad så uppstår en massa frågor. Hur får jag ut mest pengar? Hur ser marknaden ut? Hur når jag ut till rätt kundkrets?

Det första du vill veta är givetvis hur mycket din bostad är värd. Genom oss kan du få ett uppskattat marknadsvärde om du skulle sälja just nu. Hör gärna av dig om du vill ha en värdering. När du sen har bestämt dig för att sälja gäller det att marknadsföra bostaden för att få så många som möjligt intresserade. Vi arbetar bl.a med lokal press, Internet och direktutskick för att du ska få den marknadsföring som passar just din bostad.

Den viktigaste delen av marknadsföringen är givetvis visningen. Vi jobbar alltid med bokade visningar där spekulanten får veta fördelarna med boendet. Vill du snygga till innan visning och fotografering kan vi förmedla kontakter till någon som är expert på området. Om det finns flera spekulanter så anordnar vi budgivning per telefon.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

  Lägenheter

  Vi förmedlar din drömlägenhet i Västerås och Mälardalen. Är det något speciellt område och boendeform ni önskar så kan vi meddela er när ett objekt blir tillgängligt.

  Villor

  Söker ni villa i Västerås och Mälardalen? Vill ni bo strandnära eller uppskattar ni stadens puls? Vi förmedlar villor i alla områden och har ett brett kontaktnät att finna objektet just ni letar efter.

  Fritidshus

  Fritidshus i Västerås & Mälardalen blir allt mer populärt och vi förmedlar affären för säljare och köpare. Vacker insjö, tyst fjällmiljö, enslig skogsglänta eller i skön lantmiljö – njut av ett naturnära boende.